Inca Iti Cauti Studio-ul? | Advance poate fi locul tau !

Videochat

Ce este videochatul?

"Este jobul unde salariul tau este direct proportional cu nivelul tau de implicare"
Videochatul este un loc de munca, un loc unde sa poti sa te relaxezi, sa fii tu insati si sa incepi sa te cunosti mai bine, dar unde poti sa iti dezvolti si o personalitate puternica. Unii ar considera acest lucru si ca o dezvoltare personala, o modalitate in care te schimbi si cresti.
Pentru inceput, vrem sa mentionam faptul ca activitatea de videochat este complet legala. Reprezinta o legatura directa prin intermediul internetului, a calculatorului si a unei camere web intre persoana care face videochat si diverse persoane din intreaga lume. Practic, membrii care viziteaza site-urile de videochat platesc un pret pentru fiecare minut petrecut in privat cu modelul.
Toate conversatiile si actiunile petrecute intr-o camera privata sunt strict confidentiale.
Pentru a deveni un model de videochat, in primul rand trebuie sa treci peste toate incertitudinile si temerile care apar la inceput. Totusi, sunt cateva conditii de luat in calcul, conditii cerute de majoritatea studiourilor. Astfel, trebuie sa ai peste 18 ani, sa cunosti limba engleza la un nivel mediu, sa fii o fire comunicativa si deschisa. Dupa cum vezi, aspectul fizic este mai putin important deoarece caracteristicile enumerate mai sus sunt mult mai importante pentru a avea rezultate vizibile in acest domeniu.

Advance Studio - conditii de angajare

  • varsta minima admisa este de 18 ani

  • modele exclusiv feminine

  • persoana placuta, comunicativa

  • cunostinte limba engleza

  • cunostinte utilizare pc

  • seriozitate

Intrebari frecvente

Contacteaza-ne

In ce consta interviul de angajare?

Primul lucru este verificarea varstei minime de 18 ani. Trebuie sa veniti cu un act care demonstreaza asta (buletin, pasaport, permis auto etc.)
Se vor discuta detaliile esentiale unei colaborari transparente si eficiente. Mai exact: cum iti creste comisionul, stabilim tura pe care lucrezi , pe ce fel de site-uri lucrezi (freemium sau premium), categoria la care vrei sa activezi (adult, non-adult, hot flirt) , ce fel de training doresti (daca doresti), se discuta cerintele si asteptarile tale de la noi cat si cerintele si asteptarile noastre de la tine.
Ce sa mai, un interviu ca oricare altul unde se poate negocia si in care ne dam amandoi seama daca vom avea o colaborare buna.

Pot sa lucrez daca nu am 18 ani?
Pentru a lucra in mod legal in acest domeniu trebuie sa ai varsta minima de 18 ani. Daca nu ai implinit inca aceasta varsta, te asteptam sa ne vizitezi dupa ce ai implinit-o.
Trebuie sa am 90-60-90?
Nu este o conditie de angajare. Aspectul fizic placut este un plus. S-a dovedit ca altele sunt calitatile care conteaza pentru ca un model sa faca bani: comunicarea, optimismul, placerea de a atrage priviri.
Cate zile trebuie sa lucrez pe saptamana?
Programul ti-l faci dupa bunul plac, sub indrumarea manager-ului/trainer-ului. Pentru a beneficia de maximul incasarilor, se recomanda 5 ture pe saptamana.
Pot fi vazuta din Romania?
Nu, site-urile cu care colaboram blocheaza automat accesarea lor din Romania. In cazul in care vrei sa fie exclusa o alta tara o putem bloca si pe aceasta.
Aveti ambele sectiuni? Adult si nonadult?
Da, avem posibilitatea de a deschide conturi pe ambele sectiuni. Despre diferenta dintre adult si nonadult sunt multe de discutat si vom dezbate detaliile in cadrul interviului.
Cat pot sa castig in prima luna?
Media veniturilor in prima luna se incadreaza intre 600 $ - 1 000 $ pentru o persoana receptiva la sfaturile trainer-ului, cu un aspect fizic placut si cunoscatoare a limbii engleze.
Cum vor decurge primele zile?
Primele zile sunt pentru acomodare si pentru participarea la training-ul oferit de echipa Advance Studio. Atunci vei afla informatii despre cum se foloseste aparatura, despre cum sa abordezi anumite situatii si multe alte detalii.
Ne gasiti si pe Facebook