Inca Iti Cauti Studio-ul? | Advance poate fi locul tau !

Castiguri videochat

Castiguri videochat

"When things don't happen right away just remember it takes 6 months to build a Rolls-Royce and 13 hours to build a Toyota"

Devenind unul dintre modelele noastre de videochat, la ADVANCE Studio, vei alege o metoda sigura si usoara de a fi independenta din punct de vedere financiar. Un model de videochat de succes, dedicandu-se cu seriozitate poate sa ajunga la un nivel de profesionalism ridicat, poate incasa bonusuri substantiale, castigurile variind in functie de dedicarea fiecarui model in parte, de pasiunea si dorinta pe care o acorda activitatii de videochat.
Castigul fiecarui model este subiectiv, depinzand de foarte multi factori. Datorita experientei, personalul studioului ADVANCE iti ofera un training special conceput, care va avea ca rezultat castiguri financiare pe masura. Un avantaj esential in obtinerea acestor performante este buna cunoastere a limbii engleze, al comunicarii in limba engleza, la care se adauga dezinvoltura, naturaletea si aspectul fizic ingrijit al modelului de videochat.
De aceea sumele minime vor fi de pana la 600 $ pentru inceput, fiind firesc ca un model proaspat angajat, novice in acest domeniu, sa castige doar atat. In scurt timp, urmand sfaturile trainerilor ADVANCE Studio, capatand experienta, formandu-ti un grup de membri fideli, castigurile lunare vor atinge usor sumele de 1500-2000 $. Cele mai bune si mai dedicate modele, ajung la performante de circa 3000-4000 $ pe luna, poate chiar mai mult.

Legalitate videochat