Videochat – Advance Studio – Studio videochat Bucuresti

Videochat

Ce este videochatul?

Vino in echipa noastra, suna la 0732.295.258 si incepe o viata noua alaturi de noi
Videochatul este un loc de munca, un loc unde sa poti sa te relaxezi, sa fii tu insati si sa incepi sa te cunosti mai bine, dar unde poti sa iti dezvolti si o personalitate puternica. Unii ar considera acest lucru si ca o dezvoltare personala, o modalitate in care te schimbi si cresti.
Pentru inceput, vrem sa mentionam faptul ca activitatea de videochat este complet legala. Reprezinta o legatura directa prin intermediul internetului, a calculatorului si a unei camere web intre persoana care face videochat si diverse persoane din intreaga lume. Practic, membrii care viziteaza site-urile de videochat platesc un pret pentru fiecare minut petrecut in privat cu modelul.
Toate conversatiile si actiunile petrecute intr-o camera privata sunt strict confidentiale.
Pentru a deveni un model de videochat, in primul rand trebuie sa treci peste toate incertitudinile si temerile care apar la inceput. Totusi, sunt cateva conditii de luat in calcul, conditii cerute de majoritatea studiourilor. Astfel, trebuie sa ai peste 18 ani, sa cunosti limba engleza la un nivel mediu, sa fii o fire comunicativa si deschisa. Dupa cum vezi, aspectul fizic este mai putin important deoarece caracteristicile enumerate mai sus sunt mult mai importante pentru a avea rezultate vizibile in acest domeniu.

Advance Studio - conditii de angajare

Vino in echipa noastra, suna la 0732.295.258 si incepe o viata noua alaturi de noi
  • varsta minima admisa este de 18 ani

  • modele exclusiv feminine

  • persoana placuta, comunicativa

  • cunostinte limba engleza

  • cunostinte utilizare pc

  • seriozitate

Intrebari frecvente

Vino in echipa noastra, suna la 0732.295.258 si incepe o viata noua alaturi de noi

Contacteaza-ne

Cat pot sa castig in prima luna?
Media veniturilor in prima luna se incadreaza intre 600 $ - 1 000 $ pentru o persoana receptiva la sfaturile trainer-ului, cu un aspect fizic placut si cunoscatoare a limbii engleze.
Cate zile trebuie sa lucrez pe saptamana?
Programul ti-l faci dupa bunul plac, sub indrumarea manager-ului/trainer-ului. Pentru a beneficia de maximul incasarilor, se recomanda 5 ture pe saptamana.
Trebuie sa am 90-60-90?
Nu este o conditie de angajare. Aspectul fizic placut este un plus. S-a dovedit ca altele sunt calitatile care conteaza pentru ca un model sa faca bani: comunicarea, optimismul, placerea de a atrage priviri.
Aveti ambele sectiuni? Adult si nonadult?
Da, avem posibilitatea de a deschide conturi pe ambele sectiuni. Despre diferenta dintre adult si nonadult sunt multe de discutat si vom dezbate detaliile in cadrul interviului.
Pot sa lucrez daca nu am 18 ani?
Pentru a lucra in mod legal in acest domeniu trebuie sa ai varsta minima de 18 ani. Daca nu ai implinit inca aceasta varsta, te asteptam sa ne vizitezi dupa ce ai implinit-o.
Pot fi vazuta din Romania?
Nu, site-urile cu care colaboram blocheaza automat accesarea lor din Romania. In cazul in care vrei sa fie exclusa o alta tara o putem bloca si pe aceasta.
In ce consta interviul de angajare?
Interviul de angajare va fi de fapt o discutie amicala in care ti se va prezenta sediul si in care se va discuta despre modul de plata, programul de lucru si despre ce inseamna notiunea de videochat.
Cum vor decurge primele zile?
Primele zile sunt pentru acomodare si pentru participarea la training-ul oferit de echipa Advance Studio. Atunci vei afla informatii despre cum se foloseste aparatura, despre cum sa abordezi anumite situatii si multe alte detalii.
Ne gasiti si pe Facebook