Avantaje videochat – Advance Studio – Studio videochat Bucuresti

Avantaje videochat

Avantaje videochat

Vino in echipa noastra, suna la 0732.295.258 si incepe o viata noua alaturi de noi

Castiguri peste medie

Se castiga destul de bine, de fapt, daca ne gandim mai bine salariul este cu mult peste medie fata de salariile in alte domenii.

Siguranta si stabilitate

ADVANCE Studio iti ofera siguranta si stabilitatea unui loc de munca bine platit, interesant si motivant.

Locatia noastra

Locatia studioul de videochat ADVANCE se afla intr-o zona centrala (aproape de Piata Romana). Accesul este restrictionat persoanelor straine.

Interioare de lux

In camera ta de lucru vei fi doar TU. NU va intra nimeni peste tine, nu te va deranja nimeni. Te vei simti in largul tau si decorul in care vei lucra este unul luxos.

Advance Studio - studio videochat Bucuresti

Vino in echipa noastra, suna la 0732.295.258 si incepe o viata noua alaturi de noi
 

 

Avantaje Advance Studio

Vino in echipa noastra, suna la 0732.295.258 si incepe o viata noua alaturi de noi

Program flexibil

De fapt, programul ti-l faci dupa bunul plac si de cele mai multe ori in functie de politica studioului poti lucra si de acasa in anumite zile.

Trainingul

Trainingul este UNIC. Echipa care se ocupa de training este exclusiv feminina. In prima zi de munca ti se va explica absolut totul despre acest domeniu, ti se va prezenta aparatura, cum functioneaza, lumina si decorul in care o sa lucrezi, apoi site-urile ti se vor prezenta in detaliu. Trainerul iti va explica ce este bine, ce nu este bine, ce ar trebui sa porti, outfit-uri, machiaj si accesorii.

Aparatura video si tehnica

Calculatoarele folosite in studio sunt de ultima generatie. Ne place mereu sa fim in pas cu ultimile aparitii, astfel incat nu au sa apara probleme pe parcurs. Cautam mereu imaginea perfecta, de aceea atunci cand vei lucra vei avea o claritate a imaginii si un sunet perfect.

Studio legal

Lucrand intr-un studio legal, primesti un contract individual de munca ce include anumite clauze care te protejeaza si iti ofera anumite drepturi.