Arta videochatului de calitate

Avantaje videochat

Avantaje videochat

Castiguri extraordinare

Adica? Castiguri mult mai mari decat la un job comun. Un loc de munca extraordinar cu un salariu extraordinar.

Siguranta si stabilitate

ADVANCE Studio iti ofera siguranta si stabilitatea unui loc de munca bine platit, interesant si motivant.

Locatia noastra

Studioul ADVANCE se afla intr-o zona ultracentrala (Piata Romana), acces usor la toate mijloacele de transport in comun si metrou.

Interioare de lux

Te vei simti in largul tau si decorul in care vei lucra este unul luxos. Mai mult de atat , in camera ta de lucru vei fi doar TU. NU va intra nimeni peste tine, nu te va deranja nimeni.

Advance Studio - videochat de inalta calitate

 

 

Avantaje Advance Studio

Program flexibil

De fapt, programul ti-l faci dupa bunul plac si de cele mai multe ori in functie de politica studioului poti lucra si de acasa in anumite zile.

Trainingul

Trainingul este UNIC. In prima zi de munca ti se va explica absolut totul despre acest domeniu, ti se va prezenta aparatura, cum functioneaza, lumina si decorul in care o sa lucrezi, apoi site-urile ti se vor prezenta in detaliu. Trainerul iti va explica ce este bine, ce nu este bine, ce ar trebui sa porti, outfit-uri, machiaj si accesorii.

Aparatura video si tehnica

Calculatoarele folosite in studio sunt de ultima generatie. Ne place mereu sa fim in pas cu ultimile aparitii, astfel incat nu au sa apara probleme pe parcurs. Cautam mereu imaginea perfecta, de aceea atunci cand vei lucra vei avea o claritate a imaginii si un sunet perfect.

Studio legal

Lucrand intr-un studio legal, primesti un contract individual de munca ce include anumite clauze care te protejeaza si iti ofera anumite drepturi.